Make your own free website on Tripod.com
 
.
Efterbehandling Begagnat Material Gummidukstvättar Kontakta oss! Länksamling Företagsinfo
Skicka oss ett Mail.    
 
 


Tillbaka till förstasidan.
Tillbaka till förstasidan.
 

 

 
   


   
 

När du står i begrepp att investera i någon form av maskiner, är det givetvis mycket viktigt att hitta rätt balans mellan inköpskostnad och den produktionsförbättring som åstadkomms till följd av din investering. Många gånger är begagnad utrustning det det bästa sättet att lösa denna ekvation.
Detta innebär dock, att du måste ställa höga krav på din leverantörs förmåga att förse dig med maskiner utan fel och brister.

Våra maskinlistor innehåller till störst delen maskiner från Skandinavien vilket, oftast (jämfört med många maskiner från kontinenten) borgar för bra underhåll, kombinerat med förhållandevis lätt användning.
Ibland måste vi dock vända oss söder över, för att hitta rätt objekt. Då samarbetar vi endast med stora seriösa handlare som vi vet kan erbjuda oss och våra kunder maskiner av hög kvalité.

Med dessa maskiner, kombinerat med ett tätt samarbete med några få utvalda servicetekniker, har vi stora möjligheter att kunna erbjuda er en bra produkt till rätt pris. Om ni inte hittar vad ni söker i våra listor, tveka inte att kontakta oss. Beskriv vad ni vill ha så söker vi reda på en maskin via vårt nationella och internationella kontaktnät.
Nedan följer en beskrivning av de 2 olika kvalitets-nivåer, vi delar in våra maskiner i.

  1. Bra produktions-skick.
    Maskinen har besiktigats och rekonditioneras til bra produktionsskick. Om inget annat anges är detta det skick som maskinerna i våra listor oftast har.
  2. Kundanpassad renovering.
    Om du har några ytterligare önskemål om förbättringar, eller kanske vill du extrautrusta din maskin med någon form av tillbehör ordnar vi det också.Borås Leasing Grafiska AB
Box 1164
432 16 VARBERG
SWEDEN
E- mail:
info@blg.se

Telefon: +46 (0)33-100 000
Telefax: +46 (0)340-62 92 02


 

     
Efterbehandling Begagnat Material Gummidukstvättar Kontakta oss! Länksamling Företagsinfo