Make your own free website on Tripod.com

Våra sponsorer

Här följer en kort presentation av de företag som stöder Götheborg 99ers verksamhet. Utan deras stöd hade vår nuvarande verksamhet varit omöjlig att bedriva på det sätt som nu är möjligt.
Vi tackar dessa företag för deras stöd och ser fram mot ett fortsatt gott samarbete.
För utförligare information kan du sedan klicka vidare till företagens egna hemsidor om så önskas.Biskopsgårdens Hockeyspecialist   ^


...är en av Göteborgs största leverantörer av Hockey- och Bandy-utrustning. Här hittar du ett komplett sortiment av Jofas och Bauers produkter. Har du några frågor om material står alltid ägaren Hasse Lindgren till förfogande med sitt kunnande.
Självklart kan du även få dina skriskor slipade här. GBG 99ers medlemmar har en klubbrabatt på de redan låga priserna, vilken erhålles vid uppvisande av medlemskort.

Väderlekstorget 6
418 32 GÖTEBORG
tel/fax: 031-54 55 51
E-post:bisp.hasse@swipnet.seAB Elektro-Automatik   ^

...är ett fristående tjänsteföretag som huvudsakligen arbetar med utveckling av elektronik och programvara för industrins produktionsanläggningar.
Företaget är specialister på PC-/PLC-programmering och på framtagning av utrustning för styrning av maskiner, flöden och processer i industrin. Deras uppdragsgivare är såväl slutanvändare som mekanikleverantörer
På kontoren i Göteborg och Skövde arbetar 26 personer, 13 i Skövde och 13 i Göteborg. Kombinationen av ett relativt litet företag och personal specialiserad inom sina respektive områden gör att de kan erbjuda sina kunder närhet, tillgänglighet och kompetens.Väderlekstorget 6

Tillgänligheten 3
417 01 GÖTEBORG
tel: 031-51 09 20
fax: 031-51 05 60
E-post: info@elektroautomatik.se
www: www.elektroautomatik.seGS Tryckluft Service AB   ^

...har specialiserat sig på installation och service av tryckluftsutrustning. Här får du hjälp av kvalificerad personal med alla former av uppdrag, -ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten.
Behöver du service på befintliga anläggningar skickar de snabbt ut en servicetekniker. Är du intresserad av nya produkter eller tillbehör är det bara att fråga efter Sven Pettersson eller Gunnar Ewards, så får du sakkunnig vägledning genom företagets sortiment. Du är givetvis även välkommen på ett personligt besök i deras lokaler på Marieholmsgatan 10 C

Marieholmsgatan 10 C
415 02 GÖTEBORG
tel: 031-25 29 25
fax: 031-25 21 75
E-post: spn@gs-tryckluft.se
www: www.gs-tryckluft.seHultmans El AB   ^

...är en elinstallationsfirma med säte i Göteborg. Företaget tar sig an alla normalt förekommande former av elektriska serviceuppdrag, installationer och reparationer på marknaden. Ägaren Janne Hultmans vision är att med hög servicegrad och täta kundrelationer alltid kunna erbjuda sina uppdragsgivare rätt produkt till rätt pris.

Borghamnsgatan 24
421 66 VÄSTRA FRÖLUNDA
tel: 031-10 43 78
fax: 031-68 47 44
E-post: hultmansel@tripnet.se
www: www.hultmansel.seIKG West AB (Industrikonsult gruppen)   ^

...har på sina kontor i Göteborg, Lund och Trollhättan samlat en bred erfarenhet av produktutveckling, anläggningskonstruktion och utbildning.
Med hela denna erfarenhet i ryggen tillhandahåller de ingenjörstjänster inom ett flertal olika kompetensområden. Exempel på dessa tjänster är projektledning och specialistkunskaper, men även enklare ritarbeten tillhör arbetsuppgifterna.
De områden IKG West främst arbetar inom är konstruktion och utveckling av mekanik, produktionsteknik, el och elektronik. Andra viktiga områden är CAD-support, utbildning och styr & reglerteknik.
Företagets mål är att alltid finnas i främsta ledet på CAD och konstruktion.

Säterigatan 25
417 46 GÖTEBORG
tel: 031-779 21 60
fax: 031-779 21 61
E-post: bengt.johansson@ikg.se
www: www.ikg.se

Tillbaka till förstasidan

 Starsida
 Ursprung/regler
 Bildgalleri
 Länksamling
 Skicka E-post
 Klubbinformation
 Team Sweden
 Våra sponsorer
 Gästbok

 

 
   
   

    Dagens datum:
   

 
 
    In English please.